True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

25-06-2024
Close Up
Close Up: Afl. 40

In 2024 viert het iconische Rietveld Schröderhuis in Utrecht zijn 100-jarig bestaan. Gerrit Rietveld ontwierp en bouwde het huis in nauwe samenwerking met zijn heimelijke geliefde en creatief partner Truus Schröder. Rietveld zelf bouwde zijn huizen niet voor de eeuwigheid; een levenscyclus van 50 jaar vond hij voldoende. Maar daar denken de huidige eigenaren van door Rietveld ontworpen huizen anders over. Zij halen alles uit de kast om hun Rietveldhuizen te renoveren en te conserveren.



De Hofbar
De Hofbar: Het nieuwe kabinet staat bijna op het bordes en dus is het tijd om afscheid te nemen van

Het nieuwe kabinet staat bijna op het bordes en dus is het tijd om afscheid te nemen van Rutte IV. Welke problemen blijven er liggen?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Assange vrij. Klokkenluider Julian Assange, oprichter WikiLeaks, lijkt onverwachts vrij te komen. Hij heeft zijn gevangenis in het Verenigd Koninkrijk verlaten en is geland in Bangkok. * Sanctienaleving Rusland. Sinds het begin van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft het Westen steeds nieuwe sancties opgelegd aan Rusland. Hoe worden deze sancties nageleefd? * AI-camera's in de zorg. Steeds meer verzorgingshuizen hebben camera's met kunstmatige intelligentie. Hoe zit het met privacy? * Prijs beste boekvertaling. Martin de Haan dingt mee naar de Europese Literatuurprijs met zijn vertaling van de Franse roman Vernietigen van Houellebecq.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 24

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Studio Fußball
NOS Studio Fußball: Afl. 51

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 9

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Nederland - Oostenrijk.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 127

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 177

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Emanuel bedenkt van alles maar Amra vindt niks leuk. Dus houdt hij zich maar bezig met het opruimen van haar rommel. Remon en Jessie moeten nog aan hun date beginnen maar hebben meteen een stralende indruk van elkaar.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Een duik in de enige teamsport zonder scheids: ultimate frisbee!

Een duik in de enige teamsport zonder scheids: ultimate frisbee. Wiebe van den Brink is met zijn club Europees Kampioen geworden. Janouk doet mee aan een ultimate frisbeetraining met Wiebe en ze mag zelfs meespelen met een echte wedstrijd. Klokko heeft de Long Distance Frisbee in de aanbieding.



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton & Sainz’s CLOSE Encounter And The Top 10 Onboards | 2024 Spanish Grand Prix | Qa

Jump onboard with the drivers in Barcelona to witness the most tense battles and close calls from the Spanish Grand Prix, featuring Lewis Hamilton and Carlos Sainz’s close encounter, Alex Albon sliding into the gravel, and so much more. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: No Agenda Engel praat met Curry

In dit gesprek bespreken Engel en Curry de fenomenen podcasts, crypto currency, grassroots, censuur en natuurlijk no agenda --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 127 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het verborgen eiland: Afl. 2

Schipper Arend krijgt een geheimzinnige lading aan boord. Bauke schrikt als hij een pistool ontdekt bij een schipper, maar zegt niets tegen zijn moeder. Isis verheugt zich op het uitzetten van zeehondje Rob, dat ze heeft geadopteerd. Het anker van de platbodem is losgeraakt tijdens de nacht.



Gio
Gio: WE HOEVEN HET EINDELIJK NIET MEER TE VERBERGEN!🫣

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 73

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator én chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staan onder meer Noord-Hollandse besjes op het menu. Hier maakt Pieter ketchup van. In het cultuurmagazine Route C deze keer: de expositie De schepping van de wetenschap in Museum Catharijneconvent.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 126

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



SLAM!
Wie kan het SNELSTE een ATJE doen? - De MensenMening MINI-CHALLENGES | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de straat op met mini-challenges. Wie kan het snelste een atje doen, een beschuitje eten of een piramide maken? De jury strijdt ook tegen elkaar en mogen natuurlijk raden wie er op straat gaat winnen. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Julia: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 168

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Random Auto Bij Elke Checkpoint! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Random Auto Bij Elke Checkpoint! (GTA 5 Races) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 151

Nieuwe zetelpeiling een week voordat het nieuwe kabinet op het bordes staat * Uit onderzoek blijkt dat kankerbehandelingen afhankelijk zijn van het inkomen dat mensen hebben * Puntenstelsel dat bepaalt of je eerder mag stoppen met werken is in de Rotterdamse haven een succes * Het wordt goedkoper om op grote schermen het EK te kijken, vanavond speelt Nederland tegen Oostenrijk



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E20 | IKKE EN DE REST MAG..

Samen spelen, samen delen toch? Of Ies en Lies dit ook vinden hoor je in de aflevering van deze week. Want delen kan met van alles. Mensen, truien, taartjes, zwembaden, huizen.. Het gaat eindeloos door. Hét ingrediënt voor weer een heerlijke aflevering slap lullen dus. De datevraag van de week komt van iemand die iets meer moeite lijkt te hebben met delen en Vjeze Fur heeft moeite met mensen die met snoep koken? Dat vindt ‘ie blijkbaar vjez en STOM!. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 23

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lando Had The ‘Best Car’ So How Did Max Win? | 2024 Spanish GP Review | F1 Nation Podcast

Tom Clarkson is joined by Pedro de la Rosa and Argentine journalist Juan Fossaroli in the F1 paddock to discuss why Max Verstappen won the Spanish Grand Prix, despite Lando Norris having what he and Max agreed was the ‘best car’ in Barcelona. How crucial was the race start? Did Verstappen’s early overtake of George Russell make the difference? What impact did strategy and tyres have? You’ll hear what both Max and Lando think was the biggest factor in the outcome of their brilliant battle. Also on the F1 Nation agenda: how did Russell not win after sensationally taking the lead into turn 1? What changed for Lewis Hamilton to have his best weekend of 2024? Will he be concerned by Ferrari’s dip in form? And what can we expect from the next two races of this triple header in Austria and Silverstone? Plus, Chloe Chambers tells Tom how she claimed a dominant first victory in round 3 of F1 Academy. 01:55 – Reaction from Max + Lando 05:07 – Was race start decisive? 12:36 – Did Lando squeeze Max too much? 14:02 – 2024 showing the best of Verstappen? 20:41 – Why Lewis was better in Barcelona 24:34 – Should Russell have won after sensational start? 30:13 – Lewis worried about Ferrari? 34:49 – Will Aston’s struggles continue? 39:57 – Do Alpine drivers know why they’re faster? 46:04 – Driver of the Day 49:10 – How Chambers secured maiden F1 Academy win For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #SpanishGP



FORMULA 1
FORMULA 1: F1 Academy Race Highlights | 2024 Barcelona

Round 3 of F1 Academy in Barcelona was one to remember! Abbi Pulling dominated qualifying by setting the two fastest lap times. Abbi then converted her pole position into a win in Race One after a fantastic drive from lights to flag. But it was Chloe Chambers who took the flag in Race Two, claiming Haas Formula 1 Team's first ever win after a massive effort from start to finish. For more F1 Academy videos subscribe to the official YouTube channel @f1academy Follow F1 Academy: Klik hier #F1 #F1Academy



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 56

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers, directeur ANWB Marga de Jager en sportpresentator Toine van Peperstraten. Met hen hebben we het over het afscheidsinterview van Mark Harbers, het ANWB vakantie-onderzoek, waar moeten we op letten deze vakantie en waar gaan we heen? Tot slot over de laatste poulewedstrijd van Nederland op het EK. Annelies Geradts is live in Berlijn.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 14

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DiT KAN ECHT NiET WAT DANiEL DOET MET DiT CADEAU! 😱 | Bellinga Vlog #3185

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : Klik hier DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : Klik hier BiJ DE SHOW” 💃 - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BEETJE GEK... 🤪 - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier BOEK: Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 176

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 126

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.