True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Special: - Alle afleveringen
Special:
RTL Z Special: Future Of Sustainable Trade

Hoe duurzaam is onze handel met het buitenland en wat moet er gebeuren om ons voedsel en onze kleding duurzamer te maken? Dit en meer werd besproken tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van het Initiatief Duurzame Handel op het IDH-congres. Tevens werd onder toeziend oog van Hare Majesteit Koningin Máxima en de minister van buitenlandse handel, Sigrid Kaag, een garantiefonds gelanceerd dat het voor boeren in ontwikkelingslanden makkelijker moet maken om geld te lenen.Special:
RTL Z Special: Sustainable Trade

Special over duurzame handel in de kledingindustrie. De supermarkten staan tegenwoordig vol met duurzame producten, maar in de kledingindustrie gaat het niet zo snel. Sterker nog, wie duurzame kleding wil, moet soms flink zoeken. Hoe kan dat en waarom is het zo moeilijk in de kledingbranche? Frederique Dormaar gaat erover in gesprek met Fokke de Jong van Suitsupply en Noor Veenhoven van Project Cece.Special:
RTL Z Special: Verslag Vanaf Het Schuldenlab

Special vanaf de lancering van SchuldenlabNL, een 'lab' waar overheid en bedrijfsleven samen oplossingen bedenken voor de schuldenproblematiek in Nederland. Frederieke Hegger spreekt met de voorzitter en oud-minister van Financiën Gerrit Zalm, initiatiefnemer Sadik Harchaoui en NVB-vertegenwoordiger Vincent van den Boogert.Special:
RTL Z Special: Huizenindex

Special waarin de meest recente ontwikkelingen op de huizenmarkt worden besproken. De huizenmarkt is booming, maar hoelang kan dat nog zo doorgaan?Special:
RTL Z Special: Het MKB Congres 2018

Terugblik op het succesvolle MKB Ondernemerscongres 2018, dat op 1 november werd gehouden in de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam.Special:
RTL Z Special: Live Vanuit Het MKB Congres

Live-uitzending vanuit de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam waarin Frederique Dormaar de laatste ontwikkelingen doorneemt vanaf het MKB Ondernemerscongres.Special:
RTL Z Special: MKBCongres 2018

Fotograaf Jimmy Nelson en pizzabodembakker Manon van Essen: twee totaal verschillende ondernemers. Maar wel met een duidelijke overeenkomst: pure passie voor hun product.Special:
RTL Z Special: Sprekers MKBCongres 2018

Ilja Gort en Tom Coronel zijn twee ongewone ondernemers. Na groot te zijn geworden in de muziek stortte Gort zich op zijn tweede passie: wijn. Coronel werd groot als racer en kartondernemer. En nu stort hij zich op onder meer koffie en de barbecue.Special:
RTL Z Special: Huizenmarkt & Beleggingen

De huizenprijzen zijn als een komeet gestegen door toedoen van beleggers en speculanten. Daarmee drukken zij starters uit de markt. Wat moet er gebeuren? Een gesprek met NVM-voorzitter Sven Heinen en de wethouder van Amsterdam Laurens Ivens.Special:
RTL Z Nieuws Special: Verslag Vanaf Beleggersbeurs Grip Op Je Vermogen

Roland Koopman interviewt de bekende beleggers Bob Homan (ING Investment Office) en Valentijn van Nieuwenhuijzen (NN IP) over impactbeleggen. Op welke manier denken beleggers na over duurzaamheid? Hoe belangrijk vinden zij milieuwinst en in hoeverre kijken zij naar de toekomst?Special:
RTL Z Special: Prinsjesdag 2018

Het gaat beter met de economie, maar gaat u dat ook merken in uw portemonnee? Carien ten Have en Frits Wester bespreken met politieke kopstukken en economen wat de Miljoenennota voor u betekent. Te gast zijn: Hans Stegeman van Triodos, Peter Hein van Mulligen van het CBS, Menno Middeldorp van de Rabobank, Bas Jacobs van Erasmus School of Economics, Ernst Groenteman en Ingrid Allemekinders van EY, Pieter Gauter van de Vrije Universiteit, Gabriëlla Bettonville van het NIBUD en Jan van de Streek van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast ook interviews met premier Mark Rutte, de minister van Financiën, Wopke Hoekstra en de minister van Sociale Zaken, Wouter Koolmees.