True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

RTL Late Night Met Twan Huys - Alle afleveringen
RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Vandenberg's MoonKings - Sailing Ships

Met in deze uitzending: -Gitarist Ad Vandenberg vertelt over zijn nieuwe album, 'Rugged And Unplugged'. -Annemarie Jorritsma over het wonen in een zogenaamde 'kangoeroewoning', onder één dak met je kinderen en kleinkinderen. -Correspondent Joost Bosman over zijn leven in Rusland en optredens in Russische talkshows. -Aandacht voor de rechtszaak rond dokter Jan Karbaat, de vruchtbaarheidsdokter die zijn eigen sperma gebruikte om vrouwen te insemineren. -Lex Uiting met de belangrijkste regionale headlines.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Causes - Run to Me

Met in deze uitzending: -Jett Rebel stopte met drank en drugs en vertelt hierover. -Hannelore Zwitserlood keert terug naar de radio. Ze schreef het boek 'Goed Nieuws'. -Charly Lownoise en Mental Theo staan twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. -De Utrechtse band Causes treedt op met de nieuwe single 'Run To Me'. -Igmar Felicia over zijn 'RUMAG-roulette'.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Superster Seal blijft ongekend populair

Met in deze uitzending: -Seal treedt op. -VIVA-hoofdredactrice Debby Gerritsen over de uitreiking van de VIVA400 Awards, aan ambitieuze, succesvolle vrouwen. Tatum Dagelet zat in de jury. -Ruurd Jelle van der Leij, maker van de natuurdocumentaire 'WAD', over de kritiek op David Attenborough. -Politiek verslaggever Marloes Lemsom deelt tips and tricks om een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering af te sluiten. -De zaak rond Syriëganger Laura H.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Liefde onderwerp voor nieuwe single Jan Smit

Met in deze uitzending: -Jan Smit laat zijn nieuwe single 'Liever Dan M'n Eigen Leven' voor het eerste live horen. -Lauren Verster over haar programma 'Ik Wil Een Kind', waarin mensen worden gevolgd voor wie kinderen krijgen een bijna onmogelijke opgave lijkt. -Martijn Kardol met 'Martijn zegt Sorry!'



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Daphne Deckers brengt ode aan magische leeftijd van 50

Met in deze uitzending: -Cardioloog Harriette Verwey, presentatrice Lisette Wellens en columniste Carol Rock bespreken de autobiografie van Michelle Obama. -Daphne Deckers praat over de magische leeftijd van 50. -Politiek verslaggever Marloes Lemsom zocht uit waarom expats geen last lijken te hebben van de woningkrapte. -Hoofdredacteur Jim Jansen van de New Scientist over kunstmatige intelligentie. -Serge Janssen Daalen heeft een enorme schuld en werd gevolgd in de documentaire 'Schone Schijn'. Hij praat over zijn situatie, samen met schuldhulpverlener Jacqueline Zuidweg.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Prinses Carnaval? 'Laten we tradities in stand houden'

Met in deze uitzending: -Patty Brard praat over haar privéleven en haar deelname aan 'Het Perfecte Plaatje'. -Advocaat Jan-Hein Kuijpers over de zaak van 'wraakvader' Mario H. -Bert Kreuk is in het bezit van de Amerikaanse D-Day-vlag. Hij wil dat deze weer in Amerikaans bezit komt. -Warner Prevoo vertelt in het boek 'Echte Dokters Huilen Ook' zijn verhaal, dat van de kankerspecialist die zelf ook kanker kreeg. -Lex Uiting vraagt zich af waarom er geen Prinses Carnaval bestaat.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Producer Jack Shirak is de muzieksensatie van dit moment

Met in deze uitzending: -Martijn Krabbé vertelt over de nieuwe spelshow 'De Weg naar het Miljoen'. -William Rutten en Fabienne de Vries praten over de Spice Girls, die weer gaan optreden. -Komt er een themapark rond Bassie & Adriaan? Lex Uiting zoekt het uit. -Culinair journalist Hiske Versprille legt uit waar een goed kookboek aan moet voldoen. -Producer Jack $hirak won een MTV EMA in de categorie Best Worldwide Act.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Uitreiking Bookspot Literatuurprijs

Met in deze uitzending: -Uitreiking van de Bookspot Literatuurprijs 2018. Genomineerd zijn: Suzanna Jansen, Peter Verhelst, Arjen van Veelen, Aukelien Weverling, Peter Middendorp en Tommy Wieringa. -De Ierse singer-songwriter Gavin James treedt op met zijn nieuwe single 'Glow'. -Fotomodel Tanja Kok over haar boek 'Help! Ik Ben Model'. Marvy Rieder van The Model's Health Pledge vertelt over haar missie om de modebranche gezonder te maken.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Trijntje Oosterhuis - Laat Ze Blijven

Met in deze uitzending: -Trijntje en haar vader, Huub Oosterhuis, zijn te gast. Trijntje zingt voor het eerst door hem geschreven liedjes. -Sanne Hans, Miss Montreal, vertelt over haar eigen festival: Bierpop. Ook motiveert ze jongeren om muziek te maken. -De 23-jarige Laura Brouwers is onder haar artiestennaam Cyarin wereldberoemd op Instagram vanwege de prachtige tekeningen die ze maakt. -Lex Uiting onderzoekt de meerwaarde van de AED en vertelt wat ervoor nodig is om heel Nederland gedekt te krijgen. -Martijn Kardol met 'Martijn zegt Sorry!'



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Loes Luca en Huub van der Lubbe eren Annie M.G.

Met in deze uitzending: -Acteur Ruud Feltkamp stopt met GTST en stort zich op zijn cryptobedrijf. -Politieagent Gerwin Ouwehand over filmen bij ongelukken. -Jamie Li en Kim Kötter delen veel van hun moederleven op social media en krijgen daarop vaak kritiek. Ze spreken zich uit over 'mom-shaming'. -Loes Luca en Huub van der Lubbe over de voorstelling 'Annie M.G. In Carré'. -Politiek verslaggever Marloes Lemsom over de issues rond het vaccineren van kinderen.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: VOF De Kunst - Eén kopje koffie

Met in deze uitzending: -VOF de Kunst-zanger Nol Havens over het succes van de hit 'Suzanne'. -Sportjournalist Barbara Barend en geneticus Philip Jansen gaan in op de vraag of topsportgenen overdraagbaar zijn. -Fernando Halman over muzikanten in films. -Lex Uiting sprak met buschauffeurs in Ter Apel, die veel overlast ondervinden van asielzoekers. -Misdaadjournalist Jolande van der Graaf over de verdwijningszaak van Willeke Dost.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Davina Michelle - Shallow (Lady Gaga, Bradley Cooper)

Met in deze uitzending: -Gwen van Poorten vertelt over haar nieuwe programma 'Trucker Zoekt Vlam'. -Noble, bekend van 'The Voice Senior' en Jim van der Zee, vorig jaar winnaar van 'The Voice of Holland', bespreken de eerste aflevering van een nieuwe reeks 'The Voice of Holland'. -Davina Michelle heeft een nummer 1-hit te pakken met haar cover van Glen Faria. Ze treden samen op. -Lex Uiting was op het circuit in Zandvoort, waar mogelijk een Formule 1-race wordt verreden in 2020.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Remco Veldhuis komt met streamingdienst voor cabaret

Met in deze uitzending: -Sharon Gesthuizen van de branchevereniging kinderopvang over het stintverbod. -Peter R. de Vries over Joran van der Sloot, die verdacht wordt van witwaspraktijken. -Marloes Lemsom sprak met actrice Robin Wright over het nieuwe seizoen 'House Of Cards'. -Journalist Frank Waals praat over #MeToo en Job Gosschalk. -Waylon blikt vooruit op een nieuw seizoen 'The Voice of Holland'.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Rowwen Hèze - Auto, Vliegtuug

Met in deze uitzending: -Nicolette van Dam spoort iedereen aan om mee te doen met de actie Minderen voor Kinderen. -Rowwen Hèze treedt op en Jack Poels en Tren van Enckevort vertellen hoe de band America op z'n kop zal zetten. -De Canadese psycholoog dr. Jordan B. Peterson over zijn boek '12 regels voor het leven, een remedie tegen chaos'. -Lex Uiting dook in de wereld van Halloween. -Martijn Kardol met 'Martijn zegt Sorry!'



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Bekende Nederlanders stappen voor Boxing Stars de ring in

Met in deze uitzending: -Weerdeskundigen Peter Kuipers Munnike en Willemijn Hoebert over het extreme weer van de laatste tijd. -Olcay Gulsen en Ruben Nicolai presenteren het programma 'Boxing Stars'. Michael Boogerd en Mascha Feoktistova horen tot de deelnemers. -Politiek verslaggever Marloes Lemsom over de aanpak van alcoholgebruik. -Kim Postma overleefde deze zomer de aanslag op een groep fietsers in Tadzjikistan, waarbij haar vriend René Wokke om het leven kwam. Ze schreef er een boek over, 'Laat Maar Komen'.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Afl. 41

Met in deze uitzending: -Michael Palin, voormalig Monty Python-lid en wereldreiziger, schreef het boek 'Erebus'. -Peter van der Vorst vertelt over een nieuw seizoen 'Verslaafd'. -De 19-jarige Avanaysa Neida is de grote winnaar van 'The Talent Project' en treedt vanavond op. -Fred Boot, producent van 'Soldaat Van Oranje', kreeg voor zijn werk een lintje. -Lex Uiting over cashgeld.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Jeroen van der Boom - Deze is voor jou

Met in deze uitzending: -Jeroen van der Boom brengt met zijn nieuwe single, 'Deze Is Voor Jou', een ode aan zijn vrienden. -Antje Monteiro over haar carrière en de huidige musical waarin ze schittert, 'Mamma Mia!'. -Lex Uiting stort zich op hertenbiefstukken en ander wild.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Kooksensatie Donna Hay komt met nieuw boek

Met in deze uitzending: -De Australische kooklegende Donna Hay praat over haar nieuwe boek vol zoete lekkernijen. -Natuurfotograaf Frans Lanting kreeg een Lifetime Achievement Award voor zijn werk. -Ambulancechauffeur Ron Sitek gaat met pensioen. Hij maakte dingen mee als de Bijlmerramp en de nieuwjaarsbrand in Volendam. -Marloes Lemsom over de zorgwekkende toename van economische daklozen.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: EXTRA: Tommie Christiaan - In Een Ander Licht

Met in deze uitzending: Actrice en en zangeres Marlijn Weerdenburg over haar nieuwe programma 'Het Voedselgevecht', over jongeren met een eetstoornis. -Zanger Tommie Christiaan vertelt hoe hij op jonge leeftijd door de liedjes van Robert Long werd geïnspireerd. -Cabaretier Martijn Kardol met zijn wekelijkse rubriek 'Martijn zegt Sorry'.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Diggy Dex - Alles Is Nu

Met in deze uitzending: -Joris Linssen, Anita Witzier en Diggy Dex over het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?'. -Correspondent Lia van Bekhoven over het staatsbezoek aan Groot-Brittannië. -Politiek verslaggever Marloes Lemsom over de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi. -Nagaina Zimmerman krijgt een vliegticket cadeau om het graf van haar vader te kunnen bezoeken. -UvA-studenten met stress kunnen binnenkort knuffelen met puppy's.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: EXTRA: Ed Struijlaart (feat. The Hornaments) - The Wind Cries Mary (Ji

Met in deze uitzending: -Peter Plasman bespreekt de rechtszaak over de ontvoering van peuter Insiya. -Ed Struijlaart brengt een ode aan zijn gitaar en gitaarhelden. -Angela Schijf speelt in de theatervoorstelling '4 Jaargetijden'. -Fotograaf Lars van den Brink maakt bijzondere stadsportretten. -Verslaggever Lex Uiting heeft de stap genomen om zich uit te laten schrijven bij zijn kerk.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Maria Fiselier maakt klassieke muziek in een nieuw jasje

Met in deze uitzending: -Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt over het succes van StukTV en het nieuwe seizoen van 'Jachtseizoen'. -Kees van der Spek over internetfraude en zijn programma 'Oplichters Op Het Internet'. -Operazangeres Maria Fiselier wil klassieke en moderne muziek bij elkaar brengen. -Zangcoach Babette Labeij, bekend van 'The Voice of Holland', over haar boek 'Zing!'.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Een blik op de toekomst van mobiliteit door de 'Nederlandse rockster'

Met in deze uitzending: -Dance-dj David Guetta doet zijn verhaal. Hij draait op het Amsterdam Music Festival. -Olcay Gulsen juicht de plannen om het roken nog meer te ontmoedigen van staatssecretaris Blokhuis toe. Marloes Lemsom sprak met Blokhuis, maar ook met de tabakslobby. -Hollywood-actrice Amber Heard spreekt een nieuwe generatie wereldleiders toe te over de vluchtelingencrisis en vrouwenrechten. -Laurens van den Acker is ambassadeur van de Dutch Design Week en vertelt over de toekomst van mobiliteit.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Nielson als een diamant terug

Met in deze uitzending: -Actrice Ilse Warringa en regisseur Niek Barendsen vertellen over de jeugdserie 'Welkom In De 80-jarige Oorlog'. -Nielson praat over zijn nieuwe album, dat hij opnam met de producers van Rihanna en Beyoncé. -Cabaretier Martijn Kardol is er weer met zijn rubriek Martijn Zegt Sorry!.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: 'Succes is geen geluk'

Met: - Marloes Lemsom over de keuze die Nederland deze week moet maken: zomer- of wintertijd? -Theatermaker Adelheid Roosen over de productie 'Thuislozen'.-Fernando Halman en Kelly Weekers over de hoge werkdruk bij dj´s. -De roeiers van de Dutch Atlantic Four over de tocht van meer dan vijfduizend kilometer die zij over de Atlantische Oceaan willen maken.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Reactie op uitzending met Jenny Douwes, Jerry Afriyie, Wim Anker en Gö

Met in deze uitzending: -Carry Tefsen praat over haar autobiografie en carrière van zestig jaar. -Brigitte Heitzer kruipt na tien jaar opnieuw in de huid van Evita Peron in de musical 'Evita'. -Documentairemaker Bregtje van der Haak portretteert in haar documentaire 'Ubiguity' drie mensen die niet tegen elektromagnetische straling kunnen.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: EXTRA: Nick & Simon - Proosten op de doden

Met in deze uitzending: -Oud-staatssecretaris Fred Teeven vertelt over zijn deelname aan het programma 'Kroongetuige'. -Nick & Simon vertellen over hun nieuwe single, die is geïnspireerd door een reünie met oud-klasgenoten van de middelbare school. -Helga van Leur over de huidige, hoge temperaturen en de toekomst van het klimaat.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Andy van der Meijde en Melisa gaan het theater in

Met in deze uitzending: -Andy en Melisa van der Meijde gaan het theater in! Ze vertellen over hun show. -Luuk Veltink en Marc van de Kuilen waren in Uruzgan betrokken bij een ernstig incident. Ze vertellen hierover en over hun deelname aan de Invictus Games, de internationale sportwedstrijd voor veteranen die gewond of getraumatiseerd terugkeerden van een missie. -Manya Koetse en YouTuber Lotte Boorsma over het wereldwijde fenomeen K-Pop en BTS.



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Snollebollekes in voetsporen Prince en Rolling Stones

Met in deze uitzending: -Snollebollekes-voorman Rob Kemps praat over het ongekende succes van zijn feestact. Hij gaat met Snollebollekes het GelreDome op zijn kop zetten. -Acteur Mark van Eeuwen legt uit waarom 'Beau Five Days Inside' de Televizier-Ring moet winnen. -Filosoof Stefan Buijsman vertelt over zijn nieuwe boek 'Plussen en minnen' en laat zien welke rol wiskunde speelt in een mensenleven. -Cabaretier Martijn Kardol is er met 'Martijn zegt Sorry'!



RTL Late Night Met Twan Huys
RTL Late Night Met Twan Huys: Vooruitblik op Televizier-Ring met Gerard Cox en Joke Bruijs

Met in deze uitzending: -Kunstenaar Joseph Klibansky verovert de wereld met zijn werken en vertelt hierover. -Vooruitblik op de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Joke Bruijs en Gerard Cox wonnen de prijs in 1999. -Ruurd Jelle van der Leij werkte als cameraman voor de natuurfilm 'WAD', over het Waddengebied.