True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nieuws.TV

RTL Late Night - Alle afleveringen

RTL Late Night

RTL Late Night: "Er zijn vriendinnen geweest die jaloers waren op mijn gitaar"

Met in deze uitzending: -Presentator Tim Hofman is ambassadeur van de hulporganisatie Free a Girl en vertelt alles over de School for Justice in India, waar oud-kinderprostituees worden opgeleid tot rechter of advocaat om hun daders te berechten. -De film 'I, Tonya', die donderdag in première gaat, is het waargebeurde levensverhaal van de beruchte Olympische kunstrijdster Tonya Harding. Kunstschaatsfan Gerard Joling en voormalig professioneel kunstrijdster Haya Leenards bespreken de film. -Met oud-Olympiërs Annamarie Thomas en Jochem Uytdehaage blikken we terug op wedstrijden van vandaag en kijken we vooruit.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De dag dat Jennifer weduwe werd: "Ik voelde me de hele dag al vreemd"

Met in deze uitzending: -De nabestaanden van militairen Henry Hoving en Kevin Roggeveld, die in Mali bij een mortierongeluk om het leven kwamen, eisen gerechtigheid. Ze willen dat degenen die verantwoordelijk zijn worden opgespoord en vervolgd. Jennifer Schouten, weduwe van Henry Hoving, en advocaat Michael Ruperti zijn te gast.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Sonja getuigt tegen Willem Holleeder: "Ze was fel en boos"

Met in deze uitzending: -Oud-schaatsers en Olympische medaillewinnaars Jan Bos en Jan Ykema blikken terug op de 500 meter bij de mannen op de Olympische Spelen. -Actrice Carolien Karthaus-Spoor vertelt over de ziekte van Huntington waar haar vader aan overleed vijf weken na de geboorte van haar zoon. Ook haar zusje Frédérique blijkt nu deze hersenziekte te hebben. -Afrojack speelt zijn nieuwe hit 'Bed Of Roses'. -Meteoroloog Dennis Wilt legt uit wat het weerfenomeen de 'Russische Beer' precies inhoudt en voorspelt of we de schaatsen uit het vet kunnen halen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: "Het is bizar hoeveel medailles er worden gehaald"

Met in deze uitzending: -Jan Kooijman en Ish Ait Hamou vertellen over hun nieuwe reisprogramma 'Dance Around The World'. -Soufiane Touzani blikt vooruit op een nieuw seizoen 'Tiki Taka Touzani'. -Annamarie Thomas over de prachtige gouden plak van Esmee Visser op de Olympische Spelen. -De winnaar van 'The Voice of Holland' wordt gefeliciteerd.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Demi - I'll Never Break Your Heart

Met in deze uitzending: -Harpiste Lavinia Meijer treedt op met een speciale compositie voor de Olympische Spelen. -De finalisten van 'The Voice of Holland' blikken vooruit op de spannende finale en treden op. -Jochem Uytdehaage, Gianni Romme en Henk Gemser bespreken de afgelopen dag van de Olympische Spelen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Elco over overleden Ruud Lubbers: "Hij heeft te kort kunnen genieten"

Met in deze uitzending: -Nathan Rutjes presenteert twee nieuwe sterspelers voor Nathans Elftal, én hij heeft een bonus. -Oud-schaatsers Jan Bos en Gianni Romme bespreken de gouden medailles die de Nederlanders, in het bijzonder Jorien ter Mors, in Zuid-Korea hebben gewonnen. -Loretta Schrijver en Thom Hoffman praten over Sir David Attenborough en zijn nieuwe boek van Sir 'David Attenborough & Zoo Quest'. Ze vervangen zijn stem vaak bij documentaires.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Roxeanne's tip tegen een gebroken hart

Met in deze uitzending: -Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw schreven samen het boek 'Hotel Hartzeer'. -Oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en oud-shorttracker Liesbeth Mau-Asam over de medailles van Kjeld Nuis, Patrick Roest en Yara van Kerkhof. -Roxeanne Hazes won gisteren een Edison en treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Humberto heeft een verrassing voor Kimberly

Met in deze uitzending: -Kickbokser Rico Verhoeven lanceerde vandaag een fitness-app. -Kimberly Maasdamme praat over haar vertrek uit 'The Voice of Holland'. -Eerste Kamerlid Martine Baay over de donorwet van Pia Dijkstra. -Gianni Romme en Barbara de Loor over de Olympische Spelen. -Frits Wester over de geloofwaardigheid van Halbe Zijlstra.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Janieck Devy - Better Off Alone

Met in deze uitzending: -Jan Versteegh maakt volgende week zijn debuut als acteur in de romantische komedie 'Gek Van Oranje'. -Gianni Romme, Henk Gemser en Jan Bos over de Olympische Spelen. -Janieck Devy treedt op. -Qmusic dj's Igmar Felicia en Fien Vermeulen maakten ballads van carnavalsmuziek.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Deelname Noord-Korea aan winterspelen een grote poppenkast: "Ze horen daar niet thui

Met in deze uitzending: -Korea-deskundige Remco Breuker over de deelname van Noord-Koreanen aan de Olympische Spelen. -Pianiste Iris Hond demonstreert waarom het pianospel van Elton John zo geniaal is. -Michiel Vos sprak met Clint Eastwood over de film 'The 15:17 To Paris', over de verijdelde aanslag op de Thalys in 2015.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 18

Met in deze uitzending: -Jonathan Eig, schrijver van 'Muhammed Ali, The Greatest' is te gast. Hij vertelt over zijn allesomvattende biografie over de legendarische bokser. -'Idols'-winnaar Jamai Loman maakte na zijn hit 'Step Right Up' de overstap naar de musical- en presentatiewereld. Nu, 15 jaar, later is hij terug met een nieuwe single: 'Genoeg Te Doen'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Advies aan Olympiërs: "Alle contact vermijden"

Met in deze uitzending: -Filemon Wesselink over een nieuw seizoen 'Het Is Hier Autistisch'. -Topgitariste Maline Moye vertelt over haar muzikale helden en treedt op. -Wetenschapsjournalist Govert Schilling over de lancering van een Tesla richting de zon. -Oranje-watcher Sjoerd Mossou over de aanstelling van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands Elftal.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Astrid is 5 jaar kankervrij dankzij experimentele behandeling

Met in deze uitzending: -Peter R. de Vries en Harry Lensink over de rechtszaak tegen Willem Holleeder. -TV-verslaggever Monica Overdijkink over de gewaagde grap van René van der Gijp in 'Voetbal Inside'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Esmée werkte met Justin Timberlake: "Hij was the big brother"

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp verheugen zich op de Super Bowl. Justin Timberlake verzorgt dit jaar de 'half time show'. -Manon Proper vertelt hoe het is om een drieling te hebben. -The BlueBirds treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nijhoff geëmotioneerd: "De overheid maakt heel Groningen kapot"

Met in deze uitzending: -Johnny de Mol over zijn werk als ambassadeur voor 'Het Vergeten Kind'. -Nicolien Sauerbreij nam drie keer deel aan de Olympische Winterspelen. Deze keer is ze aanwezig als verslaggeefster voor Eurosport. -Alberto Stegeman over de hoogte- en dieptepunten van 'Undercover In Nederland'. -De onthulling van de geheime gasdeal tussen de Nederlandse overheid, NAM, Shell en Exxon uit 1963.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Afl. 13

Met in deze uitzending: -Jordi van de Bovenkamp doet 'een rondje langs de velden' voor de mooiste reclames die inhaken op sport. -Toprolstoeltennisster Diede de Groot vertelt haar verhaal over winnen en de druk die succes met zich meebrengt. -Hans Warink en zijn zoon Stefan riepen al jaren geleden dat mensen doodziek van de aardschokken worden, en nu heeft de Rijksuniversiteit Groningen dit bewezen. Zij geven hun mening over het schadeprotocol van minister Wiebes en kijken terug op zes traumatische jaren.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Karin Bloemen zingt We'll Meet Again

Speciale uitzending in het kader van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix. Te gast zijn diverse mensen die persoonlijk te maken hebben gehad met onze voormalige vorstin: Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel, conservator Paul Rem, Karin Bloemen, Frits Wester, hoffotograaf Frank van Beek, Willeke van Ammelrooy en politieagent José Rooijers.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Anice Das naar Winterspelen: "Met veel wilskracht kom je er"

Met in deze uitzending: -Verslaggever Sander Paulus, psychiater Menno Oosterhoff en Steven Pleiter van de Levenseindekliniek volgden Aurelia Brouwers, die het leven met haar psychiatrische aandoeningen ondraaglijk zwaar vond en koos voor euthanasie. -Schaatster Anice Das vertegenwoordigt Nederland op de Olympische Spelen op de 500 meter.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Wulf - All Things Under The Sun

Met in deze uitzending: -Aandacht voor de nog steeds onopgeloste moord op Nicky Verstappen, nu twintig jaar geleden. Met Peter R. de Vries en Nicky's zus en moeder. -Albert Verlinde over het Nationaal Theaterweekend.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Heftig: Diana maakte onder hypnose de vlucht van een vluchteling mee

Met in deze uitzending: -Johan Fretz vertelt over zijn boek 'Onder De Paramariboom'. -Chinese wetenschappers hebben aapjes gekloond. Filosoof en journalist Bas Haring geeft hierover zijn mening. -Ellen Hoog en Naomi van As nemen een kijkje bij de Nederlandse bobsleeërs. -John van den Heuvel heeft commentaar op strafrechtadvocaat Nico Meijering. -Diana Veltrop en Darre van Dijk over een korte film van Amnesty International.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Nicolette is leven kwijt door pesterijen op het werk

Met in deze uitzending: -Vuurtorenwachter Nicolette van Berkel zit al twee jaar thuis. Ze was een succesvolle vrouw in een mannenwereld, maar achter de schermen werd ze door haar collega's gepest en seksueel geïntimideerd. Ze doet haar verhaal. -Chef-kok Joris Bijdendijk draagt authentieke oer-Hollandse producten hoog in het vaandel. In zijn maandelijks rubriek Meesters van de Lage Landen aandacht voor deze producten. Met vandaag: de Chaamse hoen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: De do en don'ts om af te vallen

Met in deze uitzending: -Drie jonge filmtalenten, Martijn Lakemeier, Stefanie van Leersum en Lobke de Boer, over de Oscarnominaties. -Arts William Cortvriendt over gezond leven en afvallen. -Journalist Julien Althuisius en Cesar Zuidewijk over de bekendste drumsolo's uit de popmuziek. -Peter R. de Vries over de veroordeling van tenniscoach Mark de J. wegens de moord op Koen Everink. -Bloemist Dick Hagestein doneerde een nier aan zijn grote concurrent, Jan Roskam.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Een culinair eerbetoon aan overleden chef-kok Bocuse

Met in deze uitzending: -Chefs Jacob-Jan Boerma en Alain Caron brengen een ode aan de onlangs overleden Franse chef-kok Paul Bocuse. -De 16-jarige Nina Nootenboom hield een inbreker staande. -Regisseur Shariff Korver en actrice Rifka Lodeizen vertellen over de serie 'Fenix'.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Diggy Dex, Xander de Buisonjé & André Hazes Jr. - Ik Voel Mij Zo Verdomd Alleen

Deze aflevering staat geheel in het teken van 'Vrienden Van Amstel Live'. Te gast zijn onder anderen Armin van Buuren, Kensington, Marco Borsato, Roel van Velzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Di-Rect, Jacqueline Govaert, Bløf, Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en Jeroen van Koningsbrugge.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Joany Muskiet zingt het schitterende 'Oh Lord, Stand By Me'

Met in deze uitzending: -Michiel Vos over president Donald Trump. -Rintje Ritsma over de tijdelijke schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. -Shirma Rouse en Joany Muskiet praten over gospel en treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Op Goed Geluk komt terug!

Met in deze uitzending: -Het legendarische 'Op Goed Geluk' is terug! Niet met Carry Tefsen, maar met Gordon als presentator. Vindt Carry Gordon haar ideale opvolger als liefdesmakelaar? Carry als Gordon praten over het programma. -Ex-politica Femke Halsema vindt dat Nederlander zijn vooral 'vrijheid' betekent en in het theater laat ze zien dat we best trots mogen zijn op ons kikkerlandje! -Er is een totaalverbod op vissen met stroomstoten gekomen. Woedende vissers komen naar de Late Night-studio. Ook Harmen Klein Woolthuis, de bedenker van het pulsvissen, is woest.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Twee jongens uit Gemert maken een Hollywood-film zonder budget.

Met in deze uitzending: -Daphne Deckers analyseert in haar nieuwe boek 'Sterrenstof' de ups en downs van het moederschap. -StukTV, het YouTube-kanaal van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens, bestaat vijf jaar.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Danny heeft 10% zicht en gaat naar WK Ice Cross Downhill

Met in deze uitzending: -Voormalig GTST-acteur Wouter de Jong en zijn vriendin, actrice Elise Schaap, weten alles over 'Blue Monday', depressie en mindfulness. -Het is vandaag Martin Luther King Day. André Kuipers, Bibian Mentel en Ahmed Marcouch delen, geïnspireerd door King, hun droom voor 2018. -Broederliefde treedt op.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ed Sheeran

Muzikale showcase van Ed Sheeran. Vanuit de studio van 'RTL Late Night' zingt hij zijn grootste hits. Tussendoor stellen fans uit het publiek hem de vragen die ze altijd al wilden stellen.

Deze uitzending bekijken

RTL Late Night

RTL Late Night: Ruben Annink - Van de liefde weet ik niks

Met in deze uitzending: -Ronald Koeman blikt terug op een bewogen jaar. -Oud-hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As testen voor 'RTL Late Night' de Olympische wintersporten. Vandaag: kunstschaatsen. -Muziekkenners tippen Son Mieux, Davina Michelle en Ruben Annink voor 2018. -Luuk Ikink met de beste internetvirals van 2017. -Singer-songwriter Wulf treedt op.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.