True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Mag ik jullie oma zijn? - Alle afleveringen
Mag ik jullie oma zijn?
Mag ik jullie oma zijn?

In de laatste aflevering van Mag Ik Jullie Oma Zijn zoeken oma Coby en opa Ruud een gezin waar zij grootouders van mogen worden. Het stel heeft de nodige tegenslagen gehad in het leven, waardoor kinderen er tot hun grote verdriet nooit van zijn gekomen. Coby en Ruud zien daardoor elk jaar weer op tegen de feestdagen en daar wil Kim-Lian van der Meij verandering in brengen. In de zoektocht naar een nieuwe familie komen ze in aanraking met drie compleet verschillende gezinnen. Maar bij welke familie voelen zij zich het meest op hun gemak, en zullen zij aan het einde van de aflevering die belangrijke vraag stellen..?Mag ik jullie oma zijn?
Mag ik jullie oma zijn?

In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen. Opnieuw leren lachen: dat is wat de 74-jarige Anneliese het liefst wil. Ze ziet zichzelf als een echt gezelschapsmens, maar door een ongelukkig huwelijk en weinig sociale contacten wil het er maar niet uitkomen. Gelukkig zijn er genoeg gezinnen die haar willen helpen in de zoektocht naar haar geluk, en die ontmoetingen leiden dan ook tot mooie momenten. Een zesjarig meisje weet de eerste glimlach bij Anneliese los te peuteren, en een gezin met meerdere kinderen lijkt door de muren van Anneliese heen te breken, tot grote verbazing van haarzelf. Het is nu aan Anneliese om te kiezen van welke kleinkinderen zij voortaan oma wil zijn, zodat haar eenzame gevoelens voorgoed verleden tijd zijn.Mag ik jullie oma zijn?
Mag ik jullie oma zijn?

In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen. In elke aflevering gaat de hoofdpersoon het avontuur aan te worden opgenomen in een nieuwe familie voor wie zij een hele lieve oma kan zijn. Bij haar zoektocht krijgt ze uiteraard de nodige ondersteuning. De 81-jarige Joke verloor haar ene zoon bij een treinongeluk, en haar andere zoon verhuisde onlangs naar Tenerife om een nieuw leven op te bouwen. Tot zijn emigratie zag ze haar zoon bijna dagelijks, maar nu woont hij zo ver dat ze hem door haar leeftijd niet meer op kan zoeken. Kleinkinderen zijn er nooit gekomen, tot het grote verdriet van Joke en haar man. In de zoektocht naar kleinkinderen om in haar hart te sluiten, zien we hoe Joke opbloeit door zich te omringen met de kinderen van meerdere families.Mag ik jullie oma zijn?
Mag ik jullie oma zijn?

In Mag ik jullie oma zijn? gaat wekelijks een oma op zoek naar een gezin. De hoofdpersoon van de aflevering heeft zelf geen kleinkinderen of is niet in de gelegenheid ze te zien, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen. In elke aflevering gaat de hoofdpersoon het avontuur aan te worden opgenomen in een nieuwe familie voor wie zij een hele lieve oma kan zijn. Bij haar zoektocht krijgt ze uiteraard de nodige ondersteuning. De 69-jarige Marijke heeft tien jaar lang voor haar inmiddels overleden man gezorgd, die aan Alzheimer leed. In die periode heeft ze zichzelf flink weggecijferd en sinds het overlijden voelt ze zich erg eenzaam. Marijke heeft geen kleinkinderen, want haar dochter is nog lang niet aan kinderen toe. Wel heeft Marijke altijd verlangt naar een groot gezin, maar doordat ze pas op haar 41e zwanger werd, is dit er nooit van gekomen. Samen met Kim-Lian ontmoet de toekomstige oma meerdere gezinnen met kinderen, met wie ze allemaal een bijzondere band opbouwt.