True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Je Kent Me Toch Schat? - Alle afleveringen
Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Welk stel gaat er op second honeymoon?

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om zo snel mogelijk drie familieleden van hun echtgenoot eruit te pikken. Wie valt er keihard door de mand? En welk koppel krijgt een voorsprong bij het grote finalespel?Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede spel moeten de dames zangauditie doen voor 'X Factor'-juryleden Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen. De mannen krijgen alleen het commentaar te horen. Zijn ze in staat om het commentaar op hun geliefde eruit te pikken?Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Mootez noemt zijn bijzondere variant van een stoel, kunst!

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen overleven tijdens het survivalspel. Hoe goed kennen de mannen de survival-skills van hun geliefde? Met de halve finale in zicht wordt echt alles op alles gezet.Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Sandeep diep geraakt door oma Toos

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vivienne de mannen naar hun meest sterke verhaal. En dat levert bijzondere momenten op. De vrouwen moeten vooraf voorspellen met welk 'waargebeurd' verhaal hun geliefde op de proppen komt.Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. In het tweede spel kiezen de mannen uit een woud aan tv-sterren hun favoriete en minst favoriete tv-persoonlijkheden. Hoe goed kennen de dames de televisiesmaak van hun geliefde?Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prachtige kunstwerken van grote meesters opgesteld. De dames moeten een schilderij dat het beste bij hen past naschilderen. Herkennen de mannen de creatieve uitspattingen van hun geliefde?Je Kent Me Toch Schat?
Je Kent Me Toch Schat?: Afl. 1

De liefde van de man gaat door de maag, maar gaat dat ook op voor zijn vrouw? De mannen krijgen de opdracht om een persoonlijk gerecht te koken. In het tweede spel komen de vrouwen oog in oog te staan met een aantal griezels uit het dierenrijk. Aan de mannen de vraag hoe hun geliefde hierop gaat reageren. De koppels die aan het einde onderaan bungelen, strijden in een confronterende vragenronde om door te gaan naar de volgende aflevering,