True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Editie NL - Alle afleveringen
Editie NL
Editie NL: Beeldscherm op je netvlies

Met in deze uitzending: -Pas op voor Corona-virus. -Te ziek voor zitting. -Pies eens op mijn plantje. -Beeldscherm op je netvlies.



Editie NL
Editie NL: Meer vrouw op verkeersbord

Met in deze uitzending: -Boef breekt in in bajes. -Kinderen staren zich blind. -Stop snacken na stappen. -Meer vrouw op verkeersbord.



Editie NL
Editie NL: Vliegende auto komt niet van de grond

Met in deze uitzending: -Blazen voor de baas. -Media-aandacht trekt topadvocaat. -Vermoord om een sneeuwbal. -Vliegende auto komt niet van de grond.



Editie NL
Editie NL: Inspreken is het nieuwe ondertitelen

Met in deze uitzending: -Hoe overleef je een Thaise cel? -Uithuilen bij robot. -Scherf zet Cuijk op de kaart. -Inspreken het nieuwe ondertitelen.



Editie NL
Editie NL: Nepbloem redt de wereld

Met in deze uitzending: -Grond niet nat te krijgen. -NS, mag ik een CS? -Zó word je superstagiair. -Nepbloem redt de wereld. -Het weer: zonnig en zacht.



Editie NL
Editie NL: Influencer? Leer toch een vak!

Met in deze uitzending: -Cadeautje voor anti-vaxxer. -Transgender moet geduld hebben. -Goed eten voor je genen. -Influencer? Leer toch een vak!



Editie NL
Editie NL: Papegaai is gulle gever

Met in deze uitzending: -Bijbeldorp in ban van incest. -25 huisdieren: mag dat? -Winnen met weggooien. -Papegaai is gulle gever.



Editie NL
Editie NL: Minder swipen, meer daten

Met in deze uitzending: -Weet waar je vliegt. -Wanneer is sigaret te duur? -Een zware bevalling. -Minder swipen, meer daten.



Editie NL
Editie NL: Wijkagent kloont zichzelf

Met in deze uitzending: -Prijzen stijgen: hier is de budgetsuper. -Voor schommelboete naar rechtbank. -Polderacteur streamt wereld over. -Wijkagent kloont zichzelf.



Editie NL
Editie NL: Thuisbezorgd op het schoolplein

Met in deze uitzending: -14 vuurwerkshows in R'dam. -Wegrestaurant = boevennest? -Thuisbezorgd op het schoolplein. -Ren je jong door marathon. -Het weer: boterzacht en nat.



Editie NL
Editie NL: Componist voor stille auto

Met in deze uitzending: -Wie betaalt mijn begrafenis. -Minder werken voor hetzelfde geld. -Stevige abs met slimme app. -Componist voor stille auto.



Editie NL
Editie NL: Blijf van mijn baby af!

Met in deze uitzending: -Doneren voor Down Under? -Fruitspeen slecht voor gebit. -31 dagen vegan. -Blijf van mijn baby af!



Editie NL
Editie NL: Droog staan in de bar

Met in deze uitzending: -Vuurwerkshow wordt droneshow. -Vrouwen worden ook kaal. -Deel je live-drinklocatie. -Droog staan in de bar. -Het weer: redelijk weekend.



Editie NL
Editie NL: Zonder broek op het doek

Met in deze uitzending: -Dr. Google verslaat dokter. -Leasebak wordt leasefiets. -Zwart gat voor 'Astro TV'. -Zonder broek op het doek. -Het weer: 10 graden.



Editie NL
Editie NL: Afl. 1

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.



Editie NL
Editie NL: Elk uur een baby-echo

Met in deze uitzending: -Oud & nieuw de mist in. -Duizendklappers hamsteren. -Frituurvet groot probleem. -Elk uur een baby-echo. -Het weer: dichte mist.



Editie NL
Editie NL: Dries wil iets tegen je zeggen

Met in deze uitzending: -Kan Duindorp de rust bewaren? -Tafelen in de tram. -Zo win jij de 30 miljoen. -Dries wil iets tegen je zeggen.



Editie NL
Editie NL: Kerst kan flink aankomen

Met in deze uitzending: -Vastgelegd maar niet vastgezet. -Vrij verkeer van vuurwerk. -Jippie, ik ben gescheiden. -Kerst kan flink aankomen.



Editie NL
Editie NL: Podcast met publiek

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.



Editie NL
Editie NL: Blut door je baby

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.



Editie NL
Editie NL: Katjelam de kerst in

Met in deze uitzending: -Eerste hulp voor rund. -Lage straf voor doodrijder. -Hebben jullie ook agar agar? -Katjelam de kerst in.



Editie NL
Editie NL: Cava zonder kater

Met in deze uitzending: -Wirwar aan noodnummers. -Fijne kerst (en bevrijd me!). -Naaldboom voor een prikkie. -Cava zonder kater.



Editie NL
Editie NL: Is er leven na Utopia

Met in deze uitzending: -Pas op met postpakket uit China. -Trauma na homogenezing. -Is er leven na Utopia. -Flappie uit de airfryer.



Editie NL
Editie NL: Metro heeft gore paal

Met in deze uitzending: - Privéjet voor Taghi. -Oud papier niet hier. -Hopen op een reclamehit. -Metro heeft gore paal.



Editie NL
Editie NL: Geen kerst zonder pakket

Met in deze uitzending: -Boer staat voor bouwer. -Verdachte PIN-moord is 16. -Voor de bijl voor moordserie. -Geen kerst zonder pakket. -Het weer: een zachte dag.



Editie NL
Editie NL: Tuincentrum wordt kerstuitje

Met in deze uitzending: -Taghi achter onze tralies? -Vries je kerstdiner vast in. -Papegaaienziekte neemt vlucht. -Tuincentrum wordt kerstuitje.



Editie NL
Bekijk hier de persconferentie LIVE in Editie NL

Met in deze uitzending: -Papegaaienziekte opgedoken. -Straffen we hard genoeg? -Geen kerst zonder pakket. -Tuincentra worden kerstattractie. -Het weer: warme dinsdag.



Editie NL
Editie NL: Explosie aan vuurwerkregels

Met in deze uitzending: -Schokkend: kind als moordgetuige. -Robotpak helpt bouwvakker. -Explosie aan vuurwerkregels. -Alles wat we willen is Mariah.



Editie NL
Editie NL: Grootste puzzel van Nederland

Met in deze uitzending: -Kerk té homovriendelijk. -9 keer het Songfestival. -Sleutelbos verleden tijd. -Grootste puzzel van Nederland.



Editie NL
Editie NL: Gezocht: LEGO-bouwer m/v

Met in deze uitzending: -Bikramyoga kan niet meer. -Heel Holland zoekt een maestro. -Requiem voor ragout. -Gezocht: LEGO-bouwer (m/v). -Het weer: natte sneeuw?