True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

19-11-2021
Martin Garrix
Martin Garrix Radio - Episode 376

Martin Garrix Radio - Episode 376 ? Diamonds is out now: Klik hier to my channel: Klik hier turn on notification so you never miss one of my videos! ???? ???? Come hang out with me and STMPD RCRDS artists on our Discord server: Klik hier Martin Garrix Radio Intro 0:27? KAIOS - Vespa 6:14 Jack Back x Fancy Inc x Roland Clark - Alive 9:36 Meduza - Tell It To My Heart (feat. Hozier) 13:20 Vintage Culture, James Hype - You Give Me A Feeling 15:40 Dave Winnel - Hallucinations 20:02 Hollaphonic - Can’t Get Enough 24:00 Dot N Life, Brillabongs - Lose Your Mind 26:59 Tobtok, Moss Kena & Adam Griffin - Can You Feel It (James Hurr VIP Mix) 30:18 Pontifexx, Salutte, Ventura - When I Fall Into You 33:02 OOTORO - Maniac 35:53 Damien N-Drix & STV - Let It Ring (RetroVision Remix) 37:54 Deniz Koyu & Raiden - Am I 40:22 Florian Picasso - Make It Home 44:35 Bougenvilla & TMW - Wild Ones 48:06 ATXM - Bounce 50:32 Martin Garrix, Julian Jordan & Tinie Tempah - Diamonds 53:34 Martin Garrix & Loopers - Game Over 56:08 Martin Garrix feat. Khalid - Ocean (Martin Garrix & Cesqeaux Remix) Follow Martin Garrix: Facebook: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier STMPD RCRDS YouTube: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Martin Garrix Top Music Videos: Used To Love: Klik hier Days: Klik hier On Life: Klik hier Klik hier To Be Lonely: Klik hier The Name Of Love: Klik hier For You: Klik hier Far Away: Klik hier Klik hier #Radio? #E376 #STMPDRCRDS





Ziggo Sport voetbal


NOS Sport






Poldark
Poldark

Ross keert terug naar Londen in de hoop dat Ned en Kitty eindelijk naar Honduras kunnen. Terwijl Morwenna moet zien om te gaan met de afwezigheid van haar zoon, probeert Drake haar tot steun te zijn. De toekomstplannen van Geoffrey Charles zorgen voor de nodige ophef. George houdt zijn eerste toespraak in het parlement, en Ned komt opnieuw in de problemen.











Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC - Jong AZ

20m ago - Samenvatting van de wedstrijd Roda JC - Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - FC Volendam

20m ago - Samenvatting van de wedstrijd Jong Ajax - FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - Jong FC Utrecht

25m ago - Samenvatting van de wedstrijd NAC Breda - Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie.



How To Be Young
How To Be Young: Verenigd Koninkrijk

Van alle Europese jongeren zijn de Britse het minst ongelukkig. Ouders en scholen kunnen er een zelfharm-kit aanvragen, een klein doosje met informatie en tips die moeten helpen als een kind zichzelf iets aan wil doen. Margriet praat met Mia, een jonge ambulancemedewerkster in opleiding. Zelf werd ze een aantal jaar geleden ook afgevoerd door de ambulance, volledig doorgedraaid. Het werk helpt haar met het bestrijden van haar eigen demonen. De jonge student Harrison pleegde tien maanden geleden zelfmoord, omdat hij de druk niet meer aankon. Margriet ontmoet zijn zus en zijn beste vriend.





Nieuwsuur
Nieuwsuur

Discussie over maximale hypotheek. In onze serie gesprekken over de woningmarkt spreken we met Arjan Vliegenthart, directeur van het Nibud. * Richtingenstrijd binnen de SP. De SP dreigt enkele lokale afdelingen in grote steden op te heffen óf SP-afdelingen uit te sluiten van de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. * 'Investeer meer in cultuur'. Hoe hoog is de financiële nood in de cultuursector? We gaan langs bij twee gezelschappen. Te gast is Kristel Baele, voorzitter van de Raad voor Cultuur. * Zijn de huidige coronamaatregelen genoeg? We bespreken het met zes experts uit verschillende vakgebieden. En we praten met Jochen Mierau.



Media Inside
Media Inside

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met Leonie ter Braak en Nicolaas Veul nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de voorbije week door en bieden ze de kijker houvast bij de onophoudelijke stroom aan tweets, podcasts, print en televisie.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Poppencast.tv #05 - Hopen? Hopen? De horeca moet open!

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link: Klik hier bedankt Koen. Sinterklaas is zoek. Een bedenkelijke communicatiespecialist. De horeca hoopt, terwijl ze wordt gesloopt. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Ik Heb Iemand Gedood
Ik Heb Iemand Gedood

Filemon Wesselink portretteert een Nederlander die veroordeeld is wegens moord of doodslag. Hij gaat op zoek naar de verhalen achter de daders en voert indringende gesprekken met hen, maar ook met familieleden, vrienden, oud-collega's, begeleiders en anderen die bij de hoofdpersoon betrokken zijn.



Charmed
Charmed

De zussen worden op televisie ontmaskerd als heksen en moeten de tijd terugdraaien. Prue en Piper schakelen een dokter in om hen te beschermen tegen de krachtige, demonische huurmoordenaar Shax die door The Source is gestuurd.



HLF8
HLF8

Live talkshow met Johnny de Mol. Johnny ontvangt aan tafel een aantal gasten om de dag door te nemen.



First dates
First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de negende keer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



Meldpunt!
Meldpunt: Mantelzorgers lopen vast

De bijna vijf miljoen mantelzorgers hebben last van de regelzucht van de overheid. Ze hebben moeite met de onbegrijpelijke brieven vol ambtelijk taalgebruik. Ook de respijtzorg, die mantelzorgers wat lucht moeten geven, is niet op orde. Er moet structureel geld bij om het wankele kaartenhuis overeind te houden, zegt belangenvereniging MantelzorgNL. Liesbeth Hoogendijk van MantelzorgNL en Tweede Kamerlid Lucille Werner zijn te gast. * En hertrouwde vrouwen die pas nabestaandenpensioen van hun ex krijgen als ze opnieuw scheiden. MAX Ombudsman Rogier de Haan legt een zaak voor aan Pensioenfonds ABN AMRO.



M
M

De internationale jazzster Gregory Porter: vanavond live bij M. * Van illegaal op straat naar salonfähig in het Groninger Museum: de kunst van JR. Kunstenaar Jasper Krabbé ging alvast voor ons kijken en bespreekt zijn persoonlijke favorieten bij ons aan tafel. * De Tilburgse kermis is een icoon armer: 'luchtbuks' Ria is overleden op 101-jarige leeftijd. Ria's neef Kees Zoontjens schuift aan samen met fotograaf Joep Eijkens, die een boek maakte met foto's van Ria. * Het grootste muzieknieuws van het jaar: Adele brengt na zes jaar een nieuw album uit. Aan tafel zitten zangeres Shary-An Nivillac en radiopresentatrice Emmely de Wilt.



AFC Ajax
AFC Ajax: 'Struikelstenen' voor Eddy Hamel: een herinnering aan het tragische lot van een Ajacied

Eddy Hamel was een van de beste spelers van Ajax in de jaren twintig. Tussen 1922 en 1930 speelde hij 125 wedstrijden in het eerste elftal. In 1942 werden Hamel en zijn gezin door de Duitsers opgepakt en in het vernietigingskamp Auschwitz vermoord. Voor het huis in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar het gezin woonde werden 'stolpersteine' (ook wel bekend als 'struikelstenen') geplaatst, als herinnering aan Eddy Hamel, zijn familie en hun tragische lot. Daarnaast heeft Ajax de steen met daarop de naam Eddy Hamel in het Holocaust Namenmonument geadopteerd. #EddyHamel ?SUBSCRIBE NOW Klik hier ?FOLLOW US Website: Klik hier Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

In al zijn enthousiasme schuift Richard meteen zijn hele familie onder Sheila's neus. Een gaap van Sheila zegt heel veel zou je zeggen. En als Anoek interesse heeft in Luc zal ze hem wel moeten delen.



50/50
50/50

In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen - over de meest uiteenlopende onderwerpen - in minder dan een halfuur. Ze hebben per vraag vijftig procent kans op het juiste antwoord en verdienen vijftig euro in hun persoonlijke pot per goed antwoord. De vraag is alleen: wie casht na de vijftigste vraag zijn pot?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Onze man op Texel

Verslaggever Ron Flens werd geboren op Texel. Hij gaat op zoek naar opmerkelijke verhalen van de eilanders. Het witte kerkje in Den Hoorn is niet alleen het meest gefotografeerde gebouw van het eiland, het heeft ook een unieke akoestiek. De jonge klassieke talenten van New Masters on Tour treden alleen op in het Concertgebouw in Amsterdam én in het witte kerkje van Den Hoorn. Verder is Niek Bremen uit Limburg al jarenlang dol op Texel. Hij heeft net zijn debuutroman Bang voor de liefde gepubliceerd. Texel speelt hierin een belangrijke rol.



EenVandaag
EenVandaag

Dreigend vuurwerkverbod * Wie zijn de ongevaccineerden? * Monumentale landhuizen in Friesland steeds vaker in handen van particulieren * Zorgen om opkomst staatsvrije scholen



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: ALLE PETS ADOPTEREN IN ROBLOX!

ALLE PETS ADOPTEREN IN ROBLOX! ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Het Sinterklaasjournaal
Het Sinterklaasjournaal

Verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de goedheiligman in Nederland.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag



PSV
PSV: VERTESSEN ???????? & check out who are ready for VITESSE ???? | INSIDE TRAINING

Iedereen is terug van de interlandperiode. De selectie is klaar voor de hervatting van de competitie tegen Vitesse. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: KRUIPEND OVER GLASPLAAT VAN EEN WOLKENKRABBER! #3021

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: Klik hier reis is in samenwerking met: Klik hier kledinglijn ? Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier je alleen korte & grappige momenten zien? Klik dan hier: Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier livestream elke zondag van 18:00 t/m 22:30 op Twitch: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



Gio
Gio: DEUREN EN RAMEN DICHT! DIT IS VERSCHRIKKELIJK!????

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen.



Feyenoord
LIVESTREAM 15:00 uur | Feyenoord O21 - VA N.E.C. O21 | 2021-2022

Feyenoord O21 neemt het in de negende competitiewedstrijd van dit seizoen op tegen de leeftijdsgenoten van de Voetbalacademie N.E.C. Er wordt om 15:00 uur afgetrapt op Varkenoord en de wedstrijd is vanaf het eerste fluitsignaal live te volgen op het Feyenoord YouTube-kanaal. ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier





Wat Eten We?
Wat eten we?

TV-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Binnen een half uur maakt Roberta in een handomdraai een inspirerende maaltijd.



De Sociëteit
De Sociëteit

Te gast zijn Jeroen van den Broek en Malique Mohamud over de kledinglijn 'Skeer' en jongeren en merkkleding. * Hoofdrolspeler Shabu en regisseur Shamira Raphaëla over de IDFA-documentaire Shabu. * Theatermaakster Aysegül Karaca vertelt over haar tragikomische voorstelling Oogentroost, die gaat over huiselijk geweld en haar slechte zicht.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: De Evergreen Top 1000

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.



AFC Ajax
AFC Ajax: TRAINING DAY | Internationals are ???? & getting ready for RKC ??

Ajax maakt zich op voor het laatste deel van het jaar 2021. De internationals zijn terug en de ploeg van Erik ten Hag maakt zich klaar voor het treffen met RKC Waalwijk. #Trainingday ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Heracles Almelo
"We moeten er weer staan" | Voorbeschouwing Heracles Almelo - Fortuna Sittard

Heracles TV blikt met trainer Frank Wormuth vooruit op Heracles Almelo - Fortuna Sittard. #HERFOR Volg Heracles Almelo ook op: • Klik hierKlik hier Klik hier Klik hier ???? En de Heracles Almelo App





vThorben
vThorben: THORBEN SPEELT DE NIEUWE CALL OF DUTY!

Bedankt voor het kijken naar '' Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 19:15 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) MERCHANDISE: Klik hier management@thesmashuniverse.com MIJN SETUP: Headset: ASTRO Gaming A40 TR: Klik hier Logitech G915: Klik hier Logitech G502 LIGHTSPEED: Klik hier Logitech G840 XL: Klik hier Logitech Brio 4K Stream Edition: Klik hier ASTRO Gaming C40 TR: Klik hier Blue Blackout Spark SL: Klik hier Blue Compass: Klik hier Blue The Pop: Klik hier MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ADVENT KALENDER VÓL MET FIDGET GADGETS OPENEN! || Fan Friday

Het is koud, druilerig en dus tijd voor wat warmte met deze super toffe advent kalender voor de kerst! We spelen lekker vals en openen ALLES in een keer. Wat denk je dat er in zit? Check mijn sieradenlijn! Klik hier Insta: @MeisjeDjamila ? Twitter: @DjamilaTweets ? TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere ????????????????????????????, ???????????????????????????????? en ???????????????????????? een nieuwe video op mijn kanaal ???????????????????????????????????????? Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Zeg 'ns AAA
Zeg 'ns Aaa: Koningin voetbal

Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent.



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Goede 'flow' doorzetten

Na de derde interlandbreak van het seizoen is het in de Eredivisie tijd voor de confrontatie tussen de twee clubs die in de laatste vijf speelronden de meeste punten (12) wisten te verzamelen: PSV vs Vitesse. Zaterdag om 16.30 uur trappen de huidige nummers twee en vijf van de competitie af in het Philips Stadion. Een vooruitblik met trainer Thomas Letsch.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: OBBY RACE IN ROBLOX!

OBBY RACE IN ROBLOX! ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



OnneDi
OnneDi: MOORD in de TOYS 'R US | MISDAAD & MAKE-UP

Beluister MOORDCAST nu op Spotify: Klik hier zondag om 15:00 ben ik live op Twitch: Klik hier gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA???? ? INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ? TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ? E-MAIL MANAGEMENT ZAKELIJK - romee@amillionfaces.nl ? E-MAIL ADVERTEREN - marije.van.weert@weareera.com DISCLAIMER Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: These FUNNY CARTOONS are UNBELIEVABLY HILARIOUS!

These FUNNY CARTOONS are UNBELIEVABLY HILARIOUS! If you enjoyed this video, watch more here: Klik hier Klik hier out my best friend! ???? Jam ???? Klik hier Bloo ???? Klik hier MY GEAR My Capture Card! Klik hier NEW GAMES COMING OUT I AM EXCITED ABOUT!!! Battlefield 2042 Klik hier Infinity Klik hier MY DISCORD SERVER! Klik hier This video is child friendly / kid friendly / family friendly ENJOY! ???? ???? CREDITS Can't Stop Won't Stop - Mighty & High Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Jansen: 'Uitermate jammer' | Voorbeschouwing AZ - NEC

Pascal Jansen over de afgelopen interlandbreak, de aanstaande serie van tien wedstrijden in vijf weken en het spelen zonder publiek. ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier Snapchat | Klik hier AZ eSports | Klik hier





Binge Talks
Binge Talks S2-A47: The Departed, Deep Shit, The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart en meer…

Tips van René Mioch en Robbert Blokland met Deep Shit, The Departed, The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart, The Killing en meer…. Robbert Blokland is al ruim twintig jaar werkzaam als freelance (film)journalist. Tot zijn opdrachtgevers behoren ANP, NRC Handelsblad en nu.nl. Daarnaast schrijft hij voor Veronica Magazine, L’Officiel en Winq. Hij verleende zijn medewerking aan meerdere boeken, zoals Alles is film en Dit boek is gezond.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De leugens en verdraaide waarheden omtrent zonlicht! - Duncan Robles en Frank Veld

Steun NEXT en doneer hier: Klik hier deze nieuwe aflevering van NEXT gaat Duncan Robles in gesprek met Frank Veldman. Frank is eigenaar van Sunworld, een Health Center op het gebied van (zon)licht. In deze video vertelt Frank over hoe bewustwording omtrent zonlicht bijdraagt aan een zuiverder lichaam en een betere weerstand. Frank heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van de zon op ons lichaam en kwam tot de stuitende conclusie dat er heel veel op de ‘zoncommunicatie’ aan te merken is. Volgens Frank wordt ons vanaf jongs af aan door overheid gefinancierde instanties verteld dat we moeten ‘smeren, smeren, smeren’. Wat ons niet wordt verteld, is dat zonnebrandcrème de opname van de broodnodige vitamine D blokkeert en dat we te weinig worden blootgesteld aan de zon. In Nederland heeft meer dan 50% van de mensen een chronisch vitamine D-tekort, en in veel Zuid-Europese landen is dat zelfs 75%. Ook is duidelijk geworden dat veel Covid-patiënten die in het ziekenhuis belanden een vitamine D-tekort hebben. Het chronische tekort is niet slechts te wijden aan de chemische blokkers. De gemiddelde huid in Nederland wordt steeds donkerder door immigratie. “Hoe donkerder je huid, hoe meer zon je moet adapteren, want je maakt trager vitamine D aan”, aldus Frank. Het feit dat we veel binnen zitten en dat de nodige zonkracht vaak niet wordt behaald, komt hier nog eens bij. Volgens hem zijn zonnebanken, die onterecht een slecht gezondheidsimago hebben, bij uitstek geschikt om het gebrek aan zonlicht te kunnen compenseren. Maar kunnen we zomaar stoppen met smeren en meer de zon opzoeken, zonder te verbranden? En in hoeverre is dat schadelijk voor onze huid? Volgens Frank is zonnebrandcrème een schijnveiligheid. Het chemische goedje zorgt ervoor dat je optisch niet verbrandt, maar de huidschade is er wel degelijk. De duur van het in de zon zitten wordt uitgesteld, zonder dat je huid de signalen af kan geven dat je uit de zon moet. Als deze signalen er zijn, is het echter al te laat en is je huid verbrand. Hiervoor heeft Frank een oplossing: een app die voor jou persoonlijk kan berekenen hoe lang je in de zon kan zitten zónder te verbranden. Wil je weten hoe dit werkt? Check snel deze aflevering.



AFC Ajax
AFC Ajax: LIVE 12:00 | Ajax O17 - FC Utrecht O17

Kijk live mee naar het competitieduel van Ajax O17 tegen FC Utrecht. Op de Toekomst begint de wedstrijd om 12:00 uur. #AjaxO17 ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Live vanaf 13:45 uur | Persconferentie Arne Slot voor #FEYPEC

Arne Slot blikt vrijdagmiddag vanuit De Kuip vooruit op het Eredivisie-duel met PEC Zwolle (aftrap zondag 21 november 14:30 uur). Schakel vanaf 13:45 uur in om de persconferentie live te volgen. ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



PSV
CODY GAKPO ???? in de PSV Matchday Show ????? #PSVVIT

Cody Gakpo is te gast in de PSV Matchday Show van PSV - Vitesse. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn mediadeskundige Mark Koster, verslaggever van de Telegraaf Wierd Duk en publiciste Aylin Bilic. Met hen hebben we het over de meest binge-waardige series van dit moment, over het draagvlak voor het 2G-beleid en over de verharding van het debat in de Tweede Kamer.





De Boterhamshow
De Boterhamshow

Educatief ontbijtprogramma voor kinderen én hun ouders. In deze poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en sidekicks.



Rintje
Rintje: Oma

Rintje helpt bij oma het servies uitzoeken. Wat oud en versleten is moet weg, de rest gaat in de kast zodat het goed bewaard blijft. Als Rintje vervolgens met oma tikkertje en verstoppertje wil spelen merkt hij dat oma niet meer hard kan rennen en te moe is om hem overal te zoeken. Misschien moet oma ook in de kast zodat ze goed bewaard blijft? Oma lacht, dan speelt ze toch liever nog een spelletje.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: TESTPiET VERRAST ONS MET GOUDEN FiLM ???? | Bellinga Vlog #2279

STEM OP Luan & Lucilla Bellinga nieuwste Club van Sinterklaas liedjes???? Klik hier ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Vorige Video: Klik hier DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier BELLiNGA VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier TiKTOK ????Klik hier HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier ????DAGELiJKS om 6U EEN NiEUWE VLOG! ? DUIMPJE OMHOOG EN ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier KIDS KANALEN: (uploaden als het uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier BELLiNGA'S - Volg je hart ???? (Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel (41) Fara (33) Luan (9) Lucilla (6), Luxy (3) , Lucius ( 0 ) en onze hondjes Woezel en Pip ( 4 jaar) ONZE INSTAGRAM: Klik hier je een foto van/met ons? gebruik dan: #DEBELLINGAS #FAMILIEVLOGGERS.NL Mail ons zakelijk: Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 Volg ons op facebook: ? Klik hier MAIL STUREN? DAT KAN! Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle The Netherlands Dit kanaal is gestart op: 6 feb 2013 6 nov 2013 maakte we onze ALLER EERSTE vlog: Klik hier okt 2014 maakte we onze eerste weekvlog: Klik hier juli 2015 besloten we DAGELIJKS ons leven te vloggen: Klik hier Movie 2020: Klik hier Movie 2019: Klik hier Movie 2018: Klik hier Movie 2017: Klik hier Movie 2016: Klik hier Bellinga Movie 2015: Klik hier lopen we 7 dgn achter?* Klik hier VAN ONZE DERDE! Klik hier ALLER EERSTE VLOG OOIT! Klik hier DANIEL EN FARA BELLINGA Klik hier LUCILLA Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Deze video bevat een betaalde samenwerking met De Club Van Sinterklaas. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



NCIS
NCIS

De moord op een officier van een havenautoriteit onthult de mogelijke verblijfplaats van Parsa. Het team zet hun onvermoeibare jacht op hem voort. Ondertussen onthult Bishop haar verleden met de ongrijpbare terrorist.